![]() | Przyprawa do rosołu EKO 50g | +6,57 zł |
Brak produktów
![]() | Przyprawa do rosołu EKO 50g | +6,57 zł |
![]() | EKOLOGICZNY BULION DROBIOWY 350ml | +12,90 zł |
Łapki z kurczaka to doskonałe źródło naturalnego kolagenu. Mogą posłużyć jako baza do zup, ale najlepiej smakują w galarecie mięsnej. Nasze kurczaki są chowane bezstresowo, nie są nastrzykiwane i nie podaje się im antybiotyków, także mięso jest zawsze świeże i najwyższej jakości.
Jedno opakowanie waży ok 0,6 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Nasze kurczęta ubijane są około 7 tygodnia życia przez co ich mięso ma znacznie lepsze walory smakowe i strukturę mięsa.
Waga tuszek przez nas oferowanych waha się od 2 – 3 kg, dzięki czemu pozyskanie mięsa z tuszki jest optymalne.
Nigdy nie stosowaliśmy, nie stosujemy i nie będziemy stosować nastrzykiwania mięsa.
Towar jest zawsze najświeższy i najwyższej jakości ponieważ Ubojnia działa od lat na zasadzie “ubój pod zamówienie”.
Poprzez wieloletnią praktykę przekazywaną z pokolenia na pokolenie wypracowano niepowtarzalną metodę chowu kurcząt opartą na wyeliminowaniu stosowania antybiotyków przez cały okres chowu, z zastosowaniem naturalnych preparatów ziołowych (np. czosnek, oregano, cynamon).
Ubojnia Drobiu Wojszki położona jest bezpośrednio przy fermach – dojazd z fermy do ubojni trwa maksymalnie 5 minut. Kurczęta są zabierane z kurnika w kompletnej ciemności w celu ograniczenia do minimum czynnika stresu, który jakże mocno wpływa na walory smakowe mięsa.
Fermy jak i ubojnia są położone w maleńkiej wsi Wojszki na podlasiu, w jednym z najczystszych regionów Polski, nieopodal Parku Biebrzańskiego.
Polecam
Pyszne i świeżutkie łapki, zamawiam kolejny raz.
Łapki
Łapki świeżutkie, wywar pierwsza klasa.
Polecam
To inna bajka niż w sklepach .Brak antybiotyków czuć .Polecam .
Bardzo smaczne!
Bardzo czyste i smaczne mięso. Na pewno zakupię ponownie.
PRZYPRAWA DO ROSOŁU EKO Przyprawa do rosołu z powodzeniem może zastąpić kostki rosołowe wzbogacając danie pięknym bulionowo-ziołowym aromatem.Skład: korzeń pietruszki, marchew, cebula (po 15%), nać pietruszki, lubczyk, koperek, por, ziele angielskie, pieprz czarny, tymianek, liść laurowy (w różnych proporcjach) Masa netto: 50g
Idealny jako aromatyczna zupa lub baza do risotto, smoothies lub innych dań. Gotowany co najmniej 12 godzin z wykorzystaniem kości drobiu z wolnego wybiegu. Tylko dzięki długiemu procesowi gotowania, kości i szpik kostny mogą rozwinąć swój pełny smak i uwolnić swoje cenne składniki odżywcze do bulionu. Wszystkie składniki pochodzą w 100 % z upraw...
Szynka z sarny, wędzona,parzona. Produkowana z...
Tuszka z bażanta to mięso o delikatnym i...
Ekologiczne kadzidełko odtraszajce komary - 5...
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni...
Cynamon cejloński mielony eko 50g Cynamonem...
Udziec wołowy bez kości jest to bardzo chudy...
Oliwa z oliwek Le Colline del Lago produkowana...
Kiełbasa średnio rozdrobniona, z najlepszego...
Pręga wołowa znakomicie nadaje się na gulasz...
Łopatka z kością doskonale smakuje po...