Brak produktów
3006
Pappardelle La Molisana to szeroki i gruby makaron, charakterystyczny dla kuchni Toskanii. Prosty skład i wysoka jakość mąki pochodzącej z Molise pozwala na uzyskanie doskonałego smaku i tekstury. Idealny do potraw z gęstymi sosami mięsnymi lub warzywnymi.
Pochodzenie produktu: Molise
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Molisana to Włoska, rodzinna firma, zajmująca się przetwarzaniem najwyższej jakości semoliny z pszenicy durum od czterech pokoleń. Makarony Molisana swoją wyjątkowość zawdzięczają czterem elementom: rodzinna receptura przekazywana z pokolenia na pokolenie, czyste górskie powietrze otaczające uprawy pól pszenicznych, świeża źrodlana woda wykorzystywana podczas obróbki zboża oraz pszenica durum najwyższej jakości.
Karkówka bez kości to najczęściej wybierane...
Nasze policzki wieprzowe są świeże i idealnie...
Boczek z kością doskonale smakuje po uwędzeniu,...
Paccheri to wysokiej jakości makaron z włoskiej...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...