Molisana to Włoska, rodzinna firma, zajmująca się przetwarzaniem najwyższej jakości semoliny z pszenicy durum od czterech pokoleń. Makarony Molisana swoją wyjątkowość zawdzięczają czterem elementom: rodzinna receptura przekazywana z pokolenia na pokolenie, czyste górskie powietrze otaczające uprawy pól pszenicznych, świeża źrodlana woda wykorzystywana podczas obróbki zboża oraz pszenica durum najwyższej jakości.
Kawałki Indyka ugotowane w przyprawach. Następnie wraz z otrzymanym wywarem staranie zmielone. Przyprawione solą kamienną, spasteryzowane TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Składniki: mięso z indyka 70%, wątroba z indyka 17%,wywar (rosół) z indyka 10%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy, susz warzywny w tym seler*, susz cebulowy, sól kamienna
Trzy złote zasady makaronu Voiello obowiązujące od ponad wieku: makaron jest wytwarzany z najlepszych ziaren pszenicy durum, jest formowany w procesie tłoczenia przez ciągarki z brązu, a do wyschnięcia pozostawiany jest w naturalny sposób.
Nasze świeże skóry wieprzowe to idealny wybór dla miłośników domowych wyrobów wędliniarskich i tradycyjnych przysmaków. Doskonale nadają się do przygotowywania smalcu, skwarków, a także do wędzenia czy duszenia, dodając potrawom wyjątkowy smak i chrupkość. Wypróbuj nasze skóry wieprzowe i ciesz się autentycznym smakiem tradycyjnych polskich potraw!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Comments (1)
Grade
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO