TENDERLOIN STEAK

TENDERLOIN - BEFSZTYK Z POLĘDWICY (waga 200 g)

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni

UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg) -  Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

28,00 zł brutto

140,00 zł za kg

  • 0,2 kg

Więcej informacji

Stek ten produkowany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-)

UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

Opinie

Oceń 
2021-06-04

Rewelacja

Zrobiony reverse-sear i naprawdę wyszedł świetny, mięso jest miękkie i soczyste. Polecam każdemu

    Oceń 
    2021-04-04

    Wspaniałe mięso

    Jestem fanem dobrego jedzenia, a steków w szczególności. Zamówiłem pierwszy raz i jestem pod dużym wrażeniem. Polędwica wołowa idealna, grubość krojenia ca. 3-4cm, jakość, smak i przesyłka. Brawo szanowni Państwo, za pierwszym razem zdobyliście stałego klienta.

      Oceń 
      2021-02-18

      Super mięsko

      Zamawiam od roku. Za każdym razem ta sama jakość. Steki są przepyszne idealne. Nawet jak się je przypadkiem przeciągnie to są mięciutkie. Wielkosciowo są różne bo wiadomo ze polędwica nie jest idealnie równa ale zawsze jak zamawiam np 6 to są po dwa w podobnej grubości żeby można sobie dobrać do pary na patelnie. Jeśli ktoś ma obawy to śmiało można mrozić i są tak samo pyszne. Lepiej zamówić więcej bo przesyłka niestety trochę kosztuje ale warta bo wszystko przychodzi w stanie idealnym i schłodzonym.

        Oceń 
        2021-01-12

        Mateusz Opole

        Super juz nie kupuje miesa w supermarkecie :)

        • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
        Oceń 
        2020-08-17

        Super!

        Steki dotarły bardzo dobrze wykrojone. Gotowane próżniowo (sous vide) 3h w 59st + 10-15 sekund na stronę na ostrym ogniu grilla. Efekt - doskonale miękkie, soczyste, delikatne i pełne smaku. Będę zamawiał ponownie!

        • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
        Oceń 
        2020-08-06

        doskonałe

        Mięso na prawdę pyszne i doskonałej jakości, szkoda tylko że steki jakie dostaliśmy miały mniejszą grubość niż te na zdjęciu (były większe, ale na grubość miały tak ze 2.5 cm) ale i tak były pyszne zrobione sous vide.

          Oceń 
          2020-03-25

          wspaniały

          doskonały stek, może lepszy niż leżakowana argentyńska polędwica, zdecydowanie polecam

          • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
          Oceń 
          2018-03-17

          przepyszne

          Pyszny, delikatny stek wyszedł. Polecam :)

          • 2 z 2 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

          Napisz swoją opinię!

          Oceń i napisz opinię

          TENDERLOIN - BEFSZTYK Z POLĘDWICY (waga 200 g)

          TENDERLOIN - BEFSZTYK Z POLĘDWICY (waga 200 g)

          Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni

          UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg) -  Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

          Akcesoria

          Proszę nie traktować ossobuco jako tradycyjnego steka- po samym usmażeniu będzie bardzo twardy- wymaga dłuższej obróbki w formie duszenia w wywarze.  UWAGA! Jeden stek waży ok 400g (0,4 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

          18,00 zł
          Na stanie

          Porterhouse to nic innego jak T-bone stek w wersji premium. Różnicą jest rozmiar polędwicy wołowej - w steku Porterhouse jest znacznie więcej polędwicy. Steki z kością sezonujemy na mokro ok 14 dni, dzięki temu są kruche i delikatne. UWAGA! Jeden stek waży ok 600g (0,6 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

          51,00 zł
          Na stanie

          Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany jest z sezonowanych elementów antrykotu wołowego z odpowiednią warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego. Tłuszcz ten tworzy charakterystyczne „oczko”, stąd też nazwa „Rib Eye”. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300 g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

          25,50 zł
          Na stanie

          NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

          22,50 zł
          Na stanie

          Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: