Kości wykorzystywane są jako baza zup i wywarów. Z kości pozyskiwana jest naturalna substancja białkowa-żelatyna.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kości wykorzystywane są jako baza zup i wywarów. Z kości pozyskiwana jest naturalna substancja białkowa-żelatyna.
Wysoka jakość
Pięknie pachnące świeże zdrowe kości
Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości...
Schab wędzona gorącym dymem w wędzarni...
Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad,...
Udka z kurczaka to pomysł na obiad zarówno dla...
Kiełbasa mielonka – drobne mięso wieprzowe...
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs...
Ser jest robiony tradycyjną metodą,...
Kiełbasa szynkowa drobiowa to delikatne mięso z...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
Schab krotoszyński wędzony gorącym dymem w...