Schab cielęcy to delikatne i kruche mięso, pozbawione włókien o bardzo delikatnym smaku. Ma bardzo niską zawartość tłuszczu, jest lekkostrawny i bogaty w białko, potas, żelazo i witaminy D, B - idealnie nadają się dla osób dbających o linię. Schab jest przepyszny po upieczeniu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B.
JAN
Mięso w super klasie. Polecam.
Szynka cielęca to świetny pomysł na wykwintny obiad jak i pieczeń na kanapkę. Możesz ją aromatycznie przyprawić i upiec, bądź udusić i podać z ziemniaczkami i surówką na obiad.
Karkówka cielęca pieczona w rękawie foliowym będzie zawsze miękka i soczysta. Niepowtarzalnie smakuje z dodatkiem tymianku i leśnych prawdziwków – musisz tego spróbować! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje się na gulasz, pieczeń czy kotlety.
Wspaniale sprawdzą się jako farsz do pasztecików czy pierogów. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Wystarczy je ugotować w dobrze doprawionym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Mielimy dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo...
Przyprawa do pizzy i zapiekanek eko Mieszanka...
Schab wędzony gorącym dymem w wędzarni...
Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt...
Pręga wołowa znakomicie nadaje się na gulasz...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Polędwiczki z sarny to jeden z...
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej...
Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego...
Oczyszczone, pokrojone w cienkie poprzeczne...
Łopatka bez kości z dzika to doskonała...