CIELĘCINA Z KOŚCIĄ  Jest 5 produktów.

47,62 zł

Czy może być coś lepszego od soczystej golonki okrytej chrupiącą skórką? Gicz cielęca to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie w ogóle nie zawiera tłuszczu. Obecnie w polskiej tradycji jest uważana za wielki przysmak kulinarny. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość...

0 Recenzje
21,81 zł

Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.

3 Recenzje
76,19 zł

Schab cielęcy to delikatne i kruche mięso, pozbawione włókien o bardzo delikatnym smaku. Ma bardzo niską zawartość tłuszczu, jest lekkostrawny i bogaty w białko, potas, żelazo i witaminy D, B - idealnie nadają się dla osób dbających o linię. Schab jest przepyszny po upieczeniu.

1 Recenzje
56,19 zł

Żeberka cielęce to pewniak w zadowoleniu wszystkich smakoszy! Duszone z warzywami? Pieczone na ostro? W sosie BBQ? A może w sosie słodko-kwaśnym? Mm.. tylko palce lizać! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg

2 Recenzje
56,19 zł

Karkówka cielęca pieczona w rękawie foliowym będzie zawsze miękka i soczysta. Niepowtarzalnie smakuje z dodatkiem tymianku i leśnych prawdziwków – musisz tego spróbować! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg

3 Recenzje
Pokazuje 1 - 5 z 5 elementów