Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Należy ugotować w dobrze osolonym i opieprzonym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego owe płuca do miękkości. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Nie mielimy na „proch i pył” ale dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.
Stanowią też idealny składnik dla zróżnicowanej karmy dla psów.
Monika Z.18.12 2019
Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie. Kupilam dosyc duzo ( mieso, podroby, kosci, flaki.itp.) i wszystko bylo swieze , dobrej jakosci, dobrze zapakowane i szybko dostarczone w specjalnych opakowaniach z dodatkowymi wkladami chlodzacymi.Polecam.
Polecam
Świeże, dobrze zapakowane i szybko dostarczone. Polecam wszystkim
Oczyszczone, pokrojone w cienkie poprzeczne...
Smalec Staropolski ze skwarkami idealnie...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje...
Kiełbasa leśna podsuszana – wysokiej jakości...
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK...
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki...
EKOLOGICZNA KOLENDRA Kolendra służy do...
Kiełbasa żywiecka – wyprodukowana wyłącznie z...
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni...