Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Dostosowywanie produktu
Nie zapomnij zapisać swojej personalizacji, aby móc dodać ją do koszyka
Uszy wieprzowe w kuchni polskiej nie są zbyt popularne. Można je jednak wędzić oraz suszyć i jeść jako przekąskę. Niektórzy smażą uszy na chrupko inni dodają je do galarety czy bigosu. Jakby ich nie przyrządzić- u nas znajdą Państwo świeże uszy prosto z rozbioru ;-)
182-2
Nowy
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia co sprawia że karkówkę można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki
Cały kawałek waży ok 2 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wołowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.
Udziec z kurczaka bez kości to wygodny i smaczny wybór. Bez kości, łatwy do przygotowania, doskonale nadaje się do grillowania oraz smażenia i pieczenia.
Jedno opakowanie zawiera 3 szt udźca i waży ok 0,7 kg
Boczek peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie. Wędzony i pieczony z dodatkiem przypraw. Ciemna barwa mięsa świadczy o długim procesie pieczenia, boczek z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki
Cały kawałek waży ok 1 kg - 1,5 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Przeznaczony do spożycia w formie nieprzetworzonej jako przekąska oraz do smażenia, gotowania i duszenia. Najlepiej smakuje na tradycyjnej kanapce z ogórkiem kiszonym lub jako okrasa dla pierogów.
Komentarze (2)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO