Brak produktów
Jądra wołowe to mięso podrobowe tuszy wołowej. Ostry zapach, w kolorze jasnoczerwonym, miejscami lekko żółtym. Są dobrym źródłem pełnowartościowego białka. Jądra wołowe znajdują zastosowanie w przetwórstwie wędliniarskim, szczególnie do wyrobu kiszek oraz kaszanek.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Jądra wołowe to mięso podrobowe tuszy wołowej. Ostry zapach, w kolorze jasnoczerwonym, miejscami lekko żółtym. Są dobrym źródłem pełnowartościowego białka. Jądra wołowe znajdują zastosowanie w przetwórstwie wędliniarskim, szczególnie do wyrobu kiszek oraz kaszanek.
Kiełbasa z rozdrobnionego mięsa wieprzowego z...
Ossobuco to pokrojona w plastry gicz (golonka)...
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane...
Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek...
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane...
Salami turosieńskie wołowe - wyprodukowana z...
Lardo in conca to słonina z włoskich tusz...
Skórki wieprzowe stosuje się zwykle jako...
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw...
Wędzonka chłopska wędzona gorącym dymem w...