Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po usunięciu nadmiaru soli z powierzchni, posypana mieszankę przypraw (papryka). Doskonale smakuje zarówno na surowo jak i po obróbce termicznej. Poznaj swojski smak słoniny w papryce.
Przysmak jak wszystko tutaj
Natychmiast po otworzeniu paczki ukroiłem słuszną porcję do obłożenia chleba.... Tu dodam, że produkt świetnie zapakowany - w ogóle wszystkie zapakowane w specjalnym pudle, a w nim na produktach interesujący przepis kulinarny. Gdybyż tu była słonina dojrzewająca, to ze sklepu wcale bym nie wychodził. I tak ma być!
SOS SAŁATKOWY POMIDOROWA-CZOSNKOWY EKO W...
Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych...
EKOLOGICZNY LUBCZYK Przyprawia się nim potrawy...
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane...
Cukier z wanilią EKO 15g Ekologiczny cukier z...
Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...
Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego...
Element wycięty ze stożkowego końca fileta...
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po...