Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji przetwórczej np. do produkcji wędzonki, wędlin podrobowych, parówek, kiełbas i pasztetów. Element, mięso pochodzi z półtuszy wieprzowej.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
(31,50 zł / kg)
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso wieprzowe ,skóry wieprzowe, wątroba wieprzowa ,kasza manna, sól , cebula ,pieprz naturalny ,pieprz ziołowy, majeranek
Może zawierać śladowe ilości Gorczycy
Do wyprodukowania 100g produktu zużyto 120g mięsa wieprzowego
Wartość energetyczna 888 KJ /214kcal
Tłuszcz 30g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4g)
Węglowodany 7,3g (w tym cukry 0,5g)
Białko 10,5g
Sól 2,3g