Produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną wieprzowiną. Delikatnie przyprawiony naturalnymi przyprawami z dodatkiem żurawiny, daje to lekki, słodko-winny smak.
Skład:
Mięso z dzika 66%
Mięso wieprzowe 23%
Wątróbka drobiowa 11%
Jest 10 produktów.
Produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną wieprzowiną. Delikatnie przyprawiony naturalnymi przyprawami z dodatkiem żurawiny, daje to lekki, słodko-winny smak.
Skład:
Mięso z dzika 66%
Mięso wieprzowe 23%
Wątróbka drobiowa 11%
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa sarny i z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Ręczny proces produkcji z użyciem naturalnych przypraw, pozwala wyodrębnić oryginalny, niepowtarzalny smak dziczyzny.
100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z sarny i 18,9 g mięsa wieprzowego
Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Dzięki ręcznej selekcji surowca oraz naturalnym przyprawom otrzymujemy produkt o oryginalnym smaku, charakterystycznym dla mięsa dziczyzny. Poddana wędzeniu dymem bukowo–olchowym zawdzięcza wyjątkowy smak i aromat.
100g produktu wytworzono z 84,2g mięsa z dzika i 18,9g mięsa wieprzowego.
Kiełbasa średnio rozdrobniona, z najlepszego gatunkowo mięsa jelenia, z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona.
Perfekcyjny zestaw naturalnych przypraw, tradycyjna ręczna obróbka sprawia, że koneserzy znajdą w niej kwintesencję smaku i aromatu dziczyzny.
100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z jelenia i 18,9 g mięsa wieprzowego
Szynka z dzika, wędzona,parzona.
Produkowana z ręcznie selekcjonowanych mięśni dzika. Dzięki naturalnej marynacie z ziół i przypraw nabiera kruchości i charakterystycznego, wyjątkowego smaku, nie tracąc jednocześnie naturalnych walorów mięsa z dziczyzny.
Wyjątkowego aromatu dodaje wędzenie dymem bukowo – olchowym
Szynka z jelenia,wędzona,parzona.
Produkowana z najwyższej jakości mięsa jelenia, pozyskiwanego z okolic Białowieskiej Puszczy. Całkowicie naturalna, chuda wędlina o ciemno różowej barwie, świadczącej o dużej zawartości żelaza Swoją delikatność i kruchość zawdzięcza marynacie z naturalnych przypraw i ziół. Wędzenie dymem olchowo- bukowym dodaje charakterystycznego aromatu.
Szynka z sarny, wędzona,parzona.
Produkowana z selekcjonowanych mięśni udźca sarny. Dzięki procesowi peklowania w zalewie z oryginalnej mieszanki ziół i naturalnych przypraw, zachowuję swoją naturalną strukturę i barwę charakterystyczną dla mięsa z dziczyzny. Dodatkowo delikatny, słodkawy smak sarniny zostaje podkreślony wędzeniem dymem olchowo – bukowym.
Zanurz się w smaku prawdziwej dziczyzny z naszym pasztetm z jelenia. Bez dodatków sztucznych, pełen naturalnych składników. Idealny wybór dla smakoszy. Zamów teraz i ciesz się wyjątkowym smakiem natury w zaciszu własnego domu.
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Odkryj intensywny smak dziczyzny w naszym pasztecie z dzika. Każdy słoik 160g to gwarancja autentycznego doświadczenia myśliwskiego. Bez sztucznych dodatków i konserwantów. Idealne na śniadanie, przekąskę czy eleganckie przyjęcie.
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Nasz pasztet z sarny to połączenie delikatności i wyrazistego smaku. Idealny na kanapki lub jako dodatek do eleganckiego przyjęcia. Odkryj smak natury zamknięty w słoiku. Nasz pasztet z sarny to nie tylko jedzenie, to prawdziwe doświadczenie kulinarne.
Opakowanie waży 160g
PRODUKT BEZGLUTENOWY