WĘDLINY Z DZICZYZNY  Jest 9 produktów.

40,86 zł

Produkowany ręcznie z mięsa z dzika z dodaną wieprzowiną. Delikatnie przyprawiony naturalnymi przyprawami z dodatkiem żurawiny, daje to lekki, słodko-winny smak. Skład:Mięso z dzika 66%Mięso wieprzowe 23%Wątróbka drobiowa 11%

0 Recenzje
55,24 zł

Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa sarny i z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Ręczny proces produkcji z użyciem naturalnych przypraw, pozwala wyodrębnić oryginalny, niepowtarzalny smak dziczyzny. 100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z sarny i 18,9 g mięsa wieprzowego

0 Recenzje
48,57 zł

Kiełbasa średnio rozdrobniona z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona. Dzięki ręcznej selekcji surowca oraz naturalnym przyprawom otrzymujemy produkt o oryginalnym smaku, charakterystycznym dla mięsa dziczyzny. Poddana wędzeniu dymem bukowo–olchowym zawdzięcza wyjątkowy smak i aromat. 100g produktu wytworzono z 84,2g mięsa z dzika i...

1 Recenzje
51,33 zł

Kiełbasa średnio rozdrobniona, z najlepszego gatunkowo mięsa jelenia, z niewielkim dodatkiem wieprzowiny, wędzona, parzona.Perfekcyjny zestaw naturalnych przypraw, tradycyjna ręczna obróbka sprawia, że koneserzy znajdą w niej kwintesencję smaku i aromatu dziczyzny. 100g produktu wytworzono z 84,2 g mięsa z jelenia i 18,9 g mięsa wieprzowego

0 Recenzje
72,38 zł

Szynka z dzika, wędzona,parzona. Produkowana z ręcznie selekcjonowanych mięśni dzika. Dzięki naturalnej marynacie z ziół i przypraw nabiera kruchości i charakterystycznego, wyjątkowego smaku, nie tracąc jednocześnie naturalnych walorów mięsa z dziczyzny.Wyjątkowego aromatu dodaje wędzenie dymem bukowo – olchowym

1 Recenzje
69,52 zł

Szynka z jelenia,wędzona,parzona. Produkowana z najwyższej jakości mięsa jelenia, pozyskiwanego z okolic Białowieskiej Puszczy. Całkowicie naturalna, chuda wędlina o ciemno różowej barwie, świadczącej o dużej zawartości żelaza Swoją delikatność i kruchość zawdzięcza marynacie z naturalnych przypraw i ziół. Wędzenie dymem olchowo- bukowym dodaje...

3 Recenzje
95,24 zł

Szynka z sarny, wędzona,parzona. Produkowana z selekcjonowanych mięśni udźca sarny. Dzięki procesowi peklowania w zalewie z oryginalnej mieszanki ziół i naturalnych przypraw, zachowuję swoją naturalną strukturę i barwę charakterystyczną dla mięsa z dziczyzny. Dodatkowo delikatny, słodkawy smak sarniny zostaje podkreślony wędzeniem dymem olchowo – bukowym.

0 Recenzje
14,72 zł

Rzemieślnicza kiełbasa dojrzewająca z dzika ze starannie wyselekcjonowanej dziczyzny oraz mięsa wieprzowego. Doskonała w akompaniamencie dobrego wina, chleba z piekarni rzemieślniczej, grzanek czy włoskich grissini. Pochodzenie produktu: Umbria

0 Recenzje
27,69 zł

Salami z dzika w czarnym pieprzu. Aromatyczne salami o dużych walorach smakowych. Idealne do zaprezentowania na desce serów i wędlin. Pochodzenie produktu:

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 9 z 9 elementów