Mięso drobne II z jelenia to element mięsa dla prawdziwych smakoszy. Oferowana przez nas dziczyzna pochodzi wyłącznie z podlaskich lasów czyli z zielonych płuc Polski.
PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY
Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%
(30,90 zł / kg)
Dostosowywanie produktu
Boczek wieprzowy z kością to wysokiej jakości kawałek mięsa pochodzący z brzusznej części tuszy wieprzowej, zawierający kość. Jest to mięso o dużej zawartości tłuszczu śródmięśniowego, co sprawia, że jest niezwykle soczyste i pełne smaku. Kość dodatkowo wzbogaca smak podczas gotowania, pieczenia czy grillowania.
Nasz boczek wieprzowy z kością jest nie tylko niezwykle smaczny, ale także bogaty w cenne składniki odżywcze. To prawdziwa uczta dla podniebienia i skarbnica wartości odżywczych.
W 100g boczku wieprzowego z kością znajduje się:
Boczek wieprzowy z kością dostarcza:
Boczek wieprzowy z kością jest szczególnie ceniony w kuchni azjatyckiej, gdzie często jest duszony w aromatycznych sosach.
Skąd pochodzi wasz boczek wieprzowy z kością?
Nasz boczek pochodzi od lokalnych rolników z Podlasia, co gwarantuje jego najwyższą jakość i świeżość.
Czy boczek jest świeży czy mrożony?
Każde zamówienie traktujemy indywidualnie i wykrawamy produkty pod klienta, dzięki czemu boczek jest zawsze świeży.
Jak przechowywać boczek wieprzowy z kością?
Boczek najlepiej przechowywać w lodówce, w szczelnie zamkniętym pojemniku, aby zachował swoją świeżość i smak.
Jak długo mogę przechowywać boczek wieprzowy z kością?
Świeży boczek można przechowywać w lodówce przez około 3-5 dni. Można go również zamrozić na później.
Czy boczek wieprzowy z kością nadaje się na grilla?
Tak, boczek wieprzowy z kością świetnie nadaje się na grilla. Jego tłusta struktura sprawia, że mięso pozostaje soczyste i aromatyczne.
Czy mogę zamówić boczek wieprzowy z kością online?
Oczywiście! Nasz sklep mięsny online oferuje wygodną dostawę boczku wieprzowego z kością prosto do twojego domu.
Sprawdź również nasze inne produkty, takie jak mięso wieprzowe i mięso na steki dostępne w naszym sklepie mięsnym.