STEKI  Jest 10 produktów.

51,00 zł

Porterhouse to nic innego jak T-bone stek w wersji premium. Różnicą jest rozmiar polędwicy wołowej - w steku Porterhouse jest znacznie więcej polędwicy. Steki z kością sezonujemy na mokro ok 14 dni, dzięki temu są kruche i delikatne. UWAGA! Jeden stek waży ok 600g (0,6 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

5 Recenzje
40,00 zł

T-Bone stek z rostbefu i polędwicy z kością - jest najsłynniejszym stekiem na świecie. Nazwę swą zawdzięcza kości, która się w nim znajduje i jest w kształcie litery T. Jest jedyny w swoim rodzaju gdyż posiada dwa gatunki mięsa: polędwicę i rostbef. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 500 g - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz...

2 Recenzje
20,00 zł

Proszę nie traktować ossobuco jako tradycyjnego steka- po samym usmażeniu będzie bardzo twardy- wymaga dłuższej obróbki w formie duszenia w wywarze.  UWAGA! Jeden stek waży ok 400g (0,4 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

2 Recenzje
22,50 zł

NEW YORK STEK jest kawałkiem rostbefu. Wykrajany jest z części zwanej short loin. Stek ten jest nieco twardszy od steka z polędwicy, ale ma więcej smaku. Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

5 Recenzje
25,50 zł

Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany jest z sezonowanych elementów antrykotu wołowego z odpowiednią warstwą tłuszczu zewnętrznego jak i wewnętrznego. Tłuszcz ten tworzy charakterystyczne „oczko”, stąd też nazwa „Rib Eye”. Sezonowany na mokro min 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 300 g (0,3 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

4 Recenzje
30,00 zł

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg) -  Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

8 Recenzje
82,50 zł

Steki z kością ze środkowej części udźca z sarny z charakterystyczną kością szpikową w środku. UWAGA! PRODUKT MROŻONY PAKOWANY PO 6 SZT. Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%

0 Recenzje
49,35 zł

Ossobuco to pokrojona w plastry gicz (golonka) z jelenia z charakterystyczną kostką w środku. UWAGA! PRODUKT MROŻONY PAKOWANY PO 6 SZT. Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%

0 Recenzje
17,50 zł

Udziec trybowany z kurczaka nadbiebrzańskiego, który doskonale nadaje się do grillowania oraz smażenia i pieczenia.  Jedno opakowanie zawiera 3 szt udźca i waży ok 0,7 kg

0 Recenzje
66,00 zł

Jedno z najdelikatniejszych mięs, doskonałe do duszenia. UWAGA! PRODUKT MROŻONY PAKOWANY PO 6 SZT. Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%

0 Recenzje
Pokazuje 1 - 10 z 10 elementów

Najlepsze sezonowane steki wołowe i burgery na każdą okazję!