![]() | Smalec Wyborowy 250g | +3,81 zł |
Brak produktów
![]() | Smalec Wyborowy 250g | +3,81 zł |
![]() | Smalec Gęsi Premium 1kg | +47,62 zł |
![]() | Łój wołowy wytopiony - wiadro 5kg | +65,70 zł |
568
Wyrafinowany smak, subtelny aromat jak również odporność na działanie wysokich temperatur sprawia, że smalec jest idealnym produktem do wielogodzinnej obróbki termicznej bez utraty właściwości. Najwięcej walorów ujawnia podczas konfitowania mięsa, pieczenia ziemniaków, przygotowywania potraw drobiowych.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Firma Agro-Top powstała w 1993 roku jako producent spożywczego smalcu wieprzowego. Zakład produkcyjny firmy mieści się w malowniczej miejscowości Kolonia Gręzówka, na Podlasiu. Pieczołowicie dba o najwyższą jakość wytwarzanych produktów oraz świadczonych usług. Jakość ta zapewniona jest przez dobór starannie wyselekcjonowanego surowca od uznanych i nadzorowanych dostawców oraz przez nakłady inwestycyjne w rozwój technologii. Ponad 20- letnie doświadczenie w zakresie pozyskiwania, wytopu, produkcji i wykorzystania tłuszczów uczyniły z firmy eksperta w swojej dziedzinie. Produkowane przez nich wyroby są ważnymi surowcami dla przemysłu spożywczego, paszowego, petfoodowego oraz chemicznego.
Smalec rekomendowany do smażenia potraw podawanych na zimno i na gorąco, takich jak mięsa. drób, frytki, produkty skrobiowe czy warzywa. Oprócz tradycyjnego przygotowania potraw smalec wieprzowy idealnie sprawdza się jako składnik ciast kruchych, ciast z nadzieniem mięsnym jak również do smażenia pączków i faworków.
Smalec Gęsi Premium jest źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, nie zawiera konserwantów i jest w 100% naturalny. Sprawdza się zarówno w tradycyjnej kuchni, jak również w nowoczesnych technologiach kulinarnych. Polecany do smażenia, do potraw i przekąsek serwowanych na zimno i gorąco, takich jak: ryby, owoce morza, warzywa. Do nacierania chudych mięs...
Doskonałej jakości tłuszcz spożywczy pochodzenia zwierzęcego, otrzymany przez tradycyjne wytopienie z tkanki tłuszczowej bydła. Wysoki poziom kwasów tłuszczowych nasyconych poprawia stabilność temperatury i zmniejsza wrażliwość na utlenianie, dzięki czemu produkt może być używany do smażenia i pieczenia. Łój charakteryzuje się neutralnym zapachem oraz...
Doskonałej jakości smalec z dużymi kawałkami...
Podudzie z kurczaka w pysznej kukurydzianej...
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po...
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane...
Wyśmienity ketchup swój unikalny smak i aromat...
BULION WARZYWNY Suszenie warzyw to dobry sposób...
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw...
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw...
Nasze policzki wołowe są świeże i idealnie...
Serca z kurczaka duszone, smażone w gulaszu czy...