Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita naturalne. Tradycyjnie kiełbasa biała najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak białej kiełbasy.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe uzyskuję po uwędzeniu, można go też z grillować lub podawać smażony. Dobrze smakuję również boczek podduszany z warzywami i przyprawami. Sklep super-stek Poleca.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o czerwonym kolorze. Przeznaczone jest przede wszystkim do przygotowywania potraw smażonych, duszonych i pieczonych. Idealnie nada się do roladek czy sztufady.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka wieprzowe to intensywnie aromatyczny kawałek z kością, który należy gotować powoli, aż będzie miękki. Spare Ribs to większe i grubsze żebra niż żeberka St. Luis, o bogatym, mięsistym smaku. Nie są najdelikatniejszym kawałkiem mięsa, ponieważ znajdują się tak daleko od schabu. Tu właśnie pojawia się magia pieczenia. Pieczenie ich na grillu pod przykryciem powoli w niskiej temperaturze sprawia, że są łatwe do spożycia i uwalniają mnóstwo bogatego smaku.
PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY
Komentarze (10)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Kiełbasa biała
Kiełbasa biała surowa – drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki przyprawione pieprzem, świeżym czosnkiem i majerankiem, nadziane w jelita naturalne. Tradycyjnie kiełbasa biała najlepiej smakuje po ugotowaniu lub upieczeniu. Polecana również do grillowania oraz jako dodatek do zup. Poznaj swojski smak białej kiełbasy.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO