Grasica cielęca to doskonałe urozmaicenie w kuchni. Można ją gotować, grillować, dusić i zapiekać. Na jej bazie przygotujemy sosy, risotto lub po odpowiedniej obróbce podamy w niezastąpionej w smaku sałatce.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B.
Rarytas
bardzo delikatne podroby, danie wyszło wykwintne, polecam
zadowolona klientka
dobra cena ,produkt świeży,mąż i ja zachwyceni smakiem
grasica cielęca
Zrobiłem według przepisu. Fantastyczne danie . Prawdziwa uczta dla najwybredniejszego podniebienia.
Czy może być coś lepszego od soczystej golonki okrytej chrupiącą skórką? Gicz cielęca to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie w ogóle nie zawiera tłuszczu. Obecnie w polskiej tradycji jest uważana za wielki przysmak kulinarny. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość...
Szynka cielęca to świetny pomysł na wykwintny obiad jak i pieczeń na kanapkę. Możesz ją aromatycznie przyprawić i upiec, bądź udusić i podać z ziemniaczkami i surówką na obiad.
Karkówka cielęca pieczona w rękawie foliowym będzie zawsze miękka i soczysta. Niepowtarzalnie smakuje z dodatkiem tymianku i leśnych prawdziwków – musisz tego spróbować! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje się na gulasz, pieczeń czy kotlety.
Comber z jelenia to jeden z najsmaczniejszych...
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso...
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane...
Rib eye stek z antrykotu bez kości. Wykrawany...
Łopatka bez kości z dzika to doskonała...
Szynka z tłuszczykiem wędzona gorącym dymem w...
EKOLOGICZNE OREGANO Jest niezbędną przyprawą do...
Słonina to niezbędny dodatek do przygotowania...
Szynka wędzona z nogą - specjalna propozycja...
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez...