Łopatka cielęca bez kości

Łopatka cielęca bez kości

Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje się na gulasz, pieczeń czy kotlety.

56,00 zł brutto

56,00 zł za kg

  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

Więcej informacji

Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B.

Opinie

Oceń 
2018-05-10

JAN

Bardzo dobrej jakości na super kotleciki. Polecam.

    Napisz swoją opinię!

    Oceń i napisz opinię

    Łopatka cielęca bez kości

    Łopatka cielęca bez kości

    Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje się na gulasz, pieczeń czy kotlety.

    Akcesoria

    Czy może być coś lepszego od soczystej golonki okrytej chrupiącą skórką? Gicz cielęca to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie w ogóle nie zawiera tłuszczu. Obecnie w polskiej tradycji jest uważana za wielki przysmak kulinarny. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość...

    30,50 zł
    Na stanie

    Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.

    10,00 zł
    Na stanie

    Wątróbka jest przepyszna! Wątróbka cielęca jest łagodna, mięciutka, krucha i aromatyczna niesamowita ze słodką cebulką i kwaśnym jabłkiem. Mniam!

    50,00 zł
    Na stanie

    Grasica cielęca to doskonałe urozmaicenie w kuchni. Można ją gotować, grillować, dusić i zapiekać. Na jej bazie przygotujemy sosy, risotto lub po odpowiedniej obróbce podamy w niezastąpionej w smaku sałatce. 

    40,00 zł
    Na stanie

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: