Cebula suszona ma aromatyczny zapach. Dodaje się ją do gulaszu, sznycli, pieczeni. Przyprawiamy nią zupy jarzynowe, drób, ryby, dziczyznę, sosy i potrawy z jaj.
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej jakości mięsa wieprzowego, rozdrobnionego , przyprawionego pieprzem i czosnkiem w jelicie naturalnym. Wędzona na kolor złocisto-brązowy dymem dębowo – olchowym. Doskonała wędlina na różne okazje. Kiełbasa weselna najlepiej smakuje podana na gorąco, opiekana na grillu lub w ognisku
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Gdy dobrze przyrządzimy żeberka wołowe, mięso idealnie odchodzi od kości, jest miękkie i aromatyczne. Jest na to wiele sposobów, żeberka w whisky, w sosie barbecue czy żeberka po burgundzku. Każdy ma swój ulubiony przepis.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Komentarze (2)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Łopatka cielęca bez kości
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje się na gulasz, pieczeń czy kotlety.
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO