Brak produktów
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Należy ugotować w dobrze osolonym i opieprzonym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego owe płuca do miękkości. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Nie mielimy na „proch i pył” ale dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.
Stanowią też idealny składnik dla zróżnicowanej karmy dla psów.
Nie tylko do pierogów lub pasztecików
Często sporządzam z nich farsz do naleśników. Po ugotowaniu i zmieleniu dodaję podsmażoną i drobno pokrojoną cebulę. Irena.
Polecam
Świeże, dobrze zapakowane i szybko dostarczone. Polecam wszystkim
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw...
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw...
Wczesną jesienią polskie ogrody pełne są...
#Yolo to najostrzejszy sos w stałej ofercie...
Szynka cielęca to świetny pomysł na wykwintny...
Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości...
PRZYPRAWA DO PIERNIKA Może się ona przydać nie...
Kiełbasa z rozdrobnionego mięsa wieprzowego z...
Kark wołowy to element odcięty z górnej części...
Element uzyskany z półtuszy. Żeberka stanowią...