Płucka wołowe, czy wieprzowe są niedoceniane przez nas. Mogą być wspaniałym składnikiem farszów do pierogów, czy pasztecików. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Należy ugotować w dobrze osolonym i opieprzonym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego owe płuca do miękkości. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Nie mielimy na „proch i pył” ale dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.
Stanowią też idealny składnik dla zróżnicowanej karmy dla psów.
Zanurz się w smaku prawdziwej dziczyzny z naszym pasztetm z jelenia. Bez dodatków sztucznych, pełen naturalnych składników. Idealny wybór dla smakoszy. Zamów teraz i ciesz się wyjątkowym smakiem natury w zaciszu własnego domu.
Wytworzony jest wyłącznie z tłuszczu gęsi z wolnego wybiegu co świadczy o jego wysokiej jakości. Niska temp. topnienia oraz wysoki punkt dymienia 200-250'C doskonale sprawdzają się w gastronomii. Smalec wykorzystywany jest jak baza do pieczenia, smażenia i gotowania. Potrawy z dodatkiem smalcu wykazują niepowtarzalny smak i aromat.
Łój wołowy to tradycyjny, naturalny tłuszcz, który od wieków jest wykorzystywany w kuchni do smażenia, pieczenia i przygotowywania wielu potraw. Jest to produkt, który sprawdzi się zarówno w codziennym gotowaniu, jak i w bardziej wyszukanych przepisach. Łój do smażenia jest doskonałym wyborem dla osób ceniących sobie autentyczny smak potraw, zwłaszcza tych inspirowanych kuchnią dawną. W naszym sklepie mięsnym znajdziesz smalec wołowy najwyższej jakości, idealny do przygotowania takich przysmaków jak frytki belgijskie, które dzięki smażeniu na łoju zyskują niepowtarzalny smak i chrupkość. Spróbuj tego tradycyjnego tłuszczu i przekonaj się, jak wiele może on wnieść do Twojej kuchni!
Starannie wyselekcjonowane mięso i wątróbka królika tworzą bogaty smak. Idealny na rodzinny obiad czy świąteczny stół TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Składniki: mięso z królika 82%, Wątróbka z królika 8%, rosół z królika 5%, marchew, pietruszka, jabłko, miód, pieprz czarny, cebula suszona, sól kamienna, gałka muszkatołowa, czosnek, oregano
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.
UWAGA! PRODUKT MOŻE BYĆ MROŻONY.
PO TRANSPORCIE ISTNIEJE RYZYKO ROZMROŻENIA.
Jeśli zależy Ci na świeżym produkcie, proszę napisać to w uwagach do zamówienia.
Comments (2)
Grade
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO