Płuca cielęce

Płuca cielęce razem z sercem

WYBIERZ DODATKI
Kości cielęce Kości cielęce
Schab cielęcy z kością Schab cielęcy z kością
Wątroba cielęca Wątroba cielęca

Wspaniale sprawdzą się jako farsz do pasztecików czy pierogów. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Wystarczy je ugotować w dobrze doprawionym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Mielimy dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.

32,50 zł brutto

32,50 zł za kg

  • 1 kg

  • Wprowadź przed dodaniem do koszyka

loader

Więcej informacji

Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B.

Opinie

Oceń 
2018-05-10

JAN

Nareszcie krokietów pysznych małżonka przygotuje! Polecam wszystkim smakoszom.

  • 3 z 4 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

Napisz swoją opinię!

Oceń i napisz opinię

Płuca cielęce razem z sercem

Płuca cielęce razem z sercem

Wspaniale sprawdzą się jako farsz do pasztecików czy pierogów. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Wystarczy je ugotować w dobrze doprawionym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Mielimy dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.

Produkty powiązane

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: