![]() | Kości cielęce |
Brak produktów
Wspaniale sprawdzą się jako farsz do pasztecików czy pierogów. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Wystarczy je ugotować w dobrze doprawionym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Mielimy dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B.
JAN
Nareszcie krokietów pysznych małżonka przygotuje! Polecam wszystkim smakoszom.
Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.
Schab cielęcy to delikatne i kruche mięso, pozbawione włókien o bardzo delikatnym smaku. Ma bardzo niską zawartość tłuszczu, jest lekkostrawny i bogaty w białko, potas, żelazo i witaminy D, B - idealnie nadają się dla osób dbających o linię. Schab jest przepyszny po upieczeniu.
Karkówka cielęca pieczona w rękawie foliowym będzie zawsze miękka i soczysta. Niepowtarzalnie smakuje z dodatkiem tymianku i leśnych prawdziwków – musisz tego spróbować! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 1,5 kg
Wątróbka jest przepyszna! Wątróbka cielęca jest łagodna, mięciutka, krucha i aromatyczna niesamowita ze słodką cebulką i kwaśnym jabłkiem. Mniam!
Rozpływające się w ustach poliki wieprzowe w...
Kadzidełko odświeżające pomieszczenie EKO...
Ser Koryciński Swojski z czosnkiem to jeden z...
PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY Docelowa waga...
Włoskie pomidory bez skórki z regionu Apulia....
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje...
Jądra wołowe to mięso podrobowe tuszy wołowej....
Smalec rekomendowany do smażenia potraw...
Jest on tworzony na bazie niepasteryzowanego,...
Smalec Gęsi Premium jest źródłem nienasyconych...