Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Poznaj tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Szynka peklowane metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że szynkę z komina można długo przechowywać bez utraty walorów kulinarnych. Doskonały charakter mięsa podkreśla swojski aromat wędzonki. Poznaj prawdziwy tradycyjny smak typowy dla mięs pieczonych i wędzonych. Sklep mięsny Super-Stek.pl Poleca.
EKOLOGICZNY KMINEK Dobry smak uzyskujemy po...
Żeberka paski doskonałe na codzienny obiad,...
Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z...
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
PRZYPRAWA DO ZUP WARZYWNYCH EKOKompozycja...
Myśliwski oferuje najlepsze, pochodzące z...
Słonina peklowana z dodatkiem przypraw...
Ogon wołowy - niedoceniany przysmak W naszym...
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek...