Brak produktów
Szpik jest jedną z najbardziej gęstych energetycznie i witaminowo części zwierząt (488 kcal/100 g). Szpik produkuje czerwone krwinki, dlatego też jest niezwykle bogaty w łatwo przyswajalne żelazo. Zawiera także dużo tłuszczów omega-3, niezbędnych aminokwasów, witamin i mikroelementów.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Szpik jest jedną z najbardziej gęstych energetycznie i witaminowo części zwierząt (488 kcal/100 g). Szpik produkuje czerwone krwinki, dlatego też jest niezwykle bogaty w łatwo przyswajalne żelazo. Zawiera także dużo tłuszczów omega-3, niezbędnych aminokwasów, witamin i mikroelementów.
Wysoka jakość
Wszystkie są pachnące i świetnie zapakowane. Polecam
Serce wieprzowe zawiera bezcenne dla ludzkiego...
Szynka wędzona gorącym dymem w wędzarni...
Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych...
Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z...
Salami turosieńskie wołowe - wyprodukowana z...
EKOLOGICZNA GAŁKA MUSZKATOŁOWA MIELONA Jako...
Włoskie pomidory bez skórki z regionu Apulia....
Słonina solona, tradycyjnie minimum 10 dni. Po...
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w...
Wołowina na tatar to starannie wyselekcjonowane...