Kark wołowy

Kark wołowy

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

29,00 zł brutto

29,00 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

Więcej informacji

Bydło, z którego wykrawany jest nasz kark wołowy pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

Opinie

Oceń 
2021-01-12

Świetne mięso do duszenia

Jak w opisie produktu - świetne mięso do długiego gotowania/duszenia np. wołowiny po burgundzku czy też gulaszu. Polecam.

    Oceń 
    2020-04-19

    Bardzo dobre mięso

    Jak w tytule, byliśmy zadowolenia z jakości mięsa.

      Napisz swoją opinię!

      Oceń i napisz opinię

      Kark wołowy

      Kark wołowy

      Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

      Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

      Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: