Kark wołowy

51,45 zł

(51,45 zł / kg)

Brutto

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

WAGA : 1 kg
Ilość

Dostosowywanie produktu

Nie zapomnij zapisać swojej personalizacji, aby móc dodać ją do koszyka
  • Maks. 250 znaków

Bydło, z którego wykrawany jest nasz kark wołowy pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

B129-2
Nowy
Komentarze (3)
Oceń

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO