Brak produktów
Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.
Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Bydło, z którego wykrawany jest nasz kark wołowy pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.
Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.
Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku
Świetne mięso do duszenia
Jak w opisie produktu - świetne mięso do długiego gotowania/duszenia np. wołowiny po burgundzku czy też gulaszu. Polecam.
Bardzo dobre mięso
Jak w tytule, byliśmy zadowolenia z jakości mięsa.
Pręga wołowa znakomicie nadaje się na gulasz...
PIEPRZ DŁUGI EKO Pieprz długi polecany jest do...
Szynka ze skórą bez kości doskonale nadaję się...
Karkówka bez kości to najczęściej wybierane...
Dziki Bill ISKRA, to idealny sos BBQ nie tylko...
EKOLOGICZNA NATKA PIETRUSZKI Nać pietruszki...
PRZYPRAWA DO PIERNIKA Może się ona przydać nie...
Szynka z jelenia,wędzona,parzona. Produkowana z...
Żeberka paski wędzone gorącym dymem w wędzarni...
Smalec rekomendowany do smażenia potraw...