Ligawa

Ligawa

Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o czerwonym kolorze. Przeznaczone jest przede wszystkim do przygotowywania potraw smażonych, duszonych i pieczonych. Idealnie nada się do roladek czy sztufady.

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

52,90 zł brutto

52,90 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

Więcej informacji

Bydło, z którego wykrawana jest nasza ligawa pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych.

Opinie

Oceń i napisz opinię

Ligawa

Ligawa

Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o czerwonym kolorze. Przeznaczone jest przede wszystkim do przygotowywania potraw smażonych, duszonych i pieczonych. Idealnie nada się do roladek czy sztufady.

WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

Produkty powiązane

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: