![]() | Łopatka cielęca bez kości |
Brak produktów
![]() | Płuca cielęce razem z sercem | +30,48 zł |
![]() | Grasica cielęca | +49,52 zł |
Szynka cielęca to świetny pomysł na wykwintny obiad jak i pieczeń na kanapkę. Możesz ją aromatycznie przyprawić i upiec, bądź udusić i podać z ziemniaczkami i surówką na obiad.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B
Łopatka cielęca to mięso, które idealnie nadaje się na gulasz, pieczeń czy kotlety.
Wspaniale sprawdzą się jako farsz do pasztecików czy pierogów. Taki farsz wykonuje się bardzo szybko. Wystarczy je ugotować w dobrze doprawionym bulionie z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Cebulę obrać i razem z płuckami zmielić w malakserze. Mielimy dosyć grubo, aby grudki były wyczuwalne. Doprawiamy solą, pieprzem i odrobiną świeżo...
Wątróbka jest przepyszna! Wątróbka cielęca jest łagodna, mięciutka, krucha i aromatyczna niesamowita ze słodką cebulką i kwaśnym jabłkiem. Mniam!
Grasica cielęca to doskonałe urozmaicenie w kuchni. Można ją gotować, grillować, dusić i zapiekać. Na jej bazie przygotujemy sosy, risotto lub po odpowiedniej obróbce podamy w niezastąpionej w smaku sałatce. UWAGA! PRODUKT MOŻE BYĆ MROŻONY. PO TRANSPORCIE ISTNIEJE RYZYKO ROZMROŻENIA. Jeśli zależy Ci na świeżym produkcie, proszę napisać to w uwagach do...
Nogi wieprzowe, gotowane doskonale smakują w...
Ser wędzony, który przygotowujemy na drewnie...
EKOLOGICZNY PIEPRZ CZARNY ZIARNO Przyprawa...
Kiełbasa leśna podsuszana – wysokiej jakości...
Oliwa z oliwek extravergine tłoczona...
Polędwica wołowa, doskonałe mięso szczególnie...
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po...
Kiełbasa chłopska to mieszanka drobnych mięs...
Ekologiczny kardamon ziarno Jest to jedna z...
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w...