Brak produktów
Głowizną nazywa się mięso otrzymywane po oddzieleniu od świńskiej głowy mózgu, uszu, języka i oczu. Nasi przodkowie potrafili wykorzystywać je na wiele sposobów, przede wszystkim do przygotowywania zup i wyrobu wędlin.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Głowizną nazywa się mięso otrzymywane po oddzieleniu od świńskiej głowy mózgu, uszu, języka i oczu. Nasi przodkowie potrafili wykorzystywać je na wiele sposobów, przede wszystkim do przygotowywania zup i wyrobu wędlin.
Móżdżek wieprzowy po polsku to jedno z naszych...
Udziec wołowy bez kości jest to bardzo chudy...
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek...
Udziec z jelenia to jeden z najsmaczniejszych...
Łój wołowy Gotowanie jest tradycyjnie uważane...
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek...
Doskonałej jakości smalec z dużymi kawałkami...
EKOLOGICZNA GORCZYCA BIAŁA Mieloną gorczycą...
Cynamon cejloński mielony eko 50g Cynamonem...