Dary Natury to firma działająca w branży zielarskiej oraz zdrowej żywności. Położona jest w południowej części województwa podlaskiego, w powiecie siemiatyckim, w małej, ukrytej wśród lasów wiosce Koryciny. Rejon wokół firmy charakteryzuje się wyjątkową lesistością oraz zróżnicowaniem terenu. Warunki te sprzyjają występowaniu dużej ilości roślin, które są zbierane jako surowiec zielarski. W tej okolicy od wielu pokoleń istnieje również tradycja zbierania roślin zielarskich ze stanu naturalnego. Obok surowców zebranych ze stanu naturalnego wykorzystujemy również plony pozyskane z upraw w gospodarstwach ekologicznych.
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek oraz galaret. Często podaje się je w formie smażonej lub duszonej polanej odpowiednim sosem. Ozory wieprzowe można również marynować lub wędzić. Ponadto wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak: kiszki, salcesony, rolady.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kawałki Indyka ugotowane w przyprawach. Następnie wraz z otrzymanym wywarem staranie zmielone. Przyprawione solą kamienną, spasteryzowane TYLKO mięso, przyprawy i sól kamienna
Składniki: mięso z indyka 70%, wątroba z indyka 17%,wywar (rosół) z indyka 10%, pozostałe 3%: zioła i przyprawy, susz warzywny w tym seler*, susz cebulowy, sól kamienna
Nasza łopatka wieprzowa z kością to doskonały wybór dla miłośników soczystego i aromatycznego mięsa. Idealna do duszenia, pieczenia i gotowania, sprawdzi się w wielu tradycyjnych potrawach. Wypróbuj ją w gulaszu, pieczoną z warzywami lub przygotuj soczystą pieczeń na niedzielny obiad. Dodaj do koszyka już teraz i ciesz się wspaniałym smakiem domowych potraw. Trzymaj serwetki w pobliżu, bo z pewnością każdy będzie chciał dokładki!
UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, łopatki z kością nie sprzedajemy na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży ok 3-4 kg
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Włoskie salami dojrzewające z truflą z najwyższej jakości włoskiego mięsa wieprzowego. Do drobno zmielonego, starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego dodawana jest trufla, po czym wędlina poddawana jest procesowi dojrzewania. Wykwintny produkt dla koneserów włoskich wędlin dojrzewających z posmakiem luksusu. Klasyk wśród włoskich produktów.
Pochodzenie produktu:
Comments (1)
Grade
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO