Nasze żołądki z kurczaka nadbiebrzańskiego to wyjątkowy produkt, idealny dla tych, którzy cenią tradycyjną polską kuchnię i podroby z kurczaka o bogatym smaku i miękkiej konsystencji. Delikatne, a zarazem pełne charakteru żołądki drobiowe znakomicie nadają się do duszenia z warzywami, przyprawiania aromatycznymi ziołami czy wykorzystania w sycących gulaszach. Świetnie smakują w klasycznym wydaniu, z dodatkiem czosnku, cebuli i słodkiej papryki. Możesz również spróbować ich w wersji azjatyckiej, smażonych na ostro z imbirem i chili. Sięgając po żołądki z kurczaka nadbiebrzańskiego, otwierasz sobie drogę do kulinarnej przygody pełnej autentycznych smaków i niepowtarzalnych doznań. Jak mawiają – „to nie serce, a żołądek zdobywa nasze uznanie”!
Element pozostały z polędwicy wołowej po wykrojeniu steków z części środkowej. Idealny do smażenia i grillowania. Pysznie smakuje pokrojone w cienkie plasterki, smażone na gorąco i dodane do tajskiej sałatki. Można podawać z posiekanymi warzywami, liśćmi, posiekaną miętą i kolendrą. Doskonały element na tatar wołowy.
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO