Nasz antrykot z kością to wyjątkowy kawałek mięsa, który zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy. Dzięki obecności kości, mięso zachowuje niezwykłą soczystość i głęboki smak podczas gotowania. Idealnie nadaje się na grilla lub do smażenia na patelni, z prostą marynatą z oliwy, czosnku i rozmarynu. Serwuj z pieczonymi warzywami i sałatką z rukoli dla pełnego doznania smakowego. Przygotuj się na kulinarną ucztę, której nie zapomnisz!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Żeberka wędzone gorącym dymem w wędzarni tradycyjnej peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych. Soczyste żeberka o swojski wyrazistym smaku typowym dla mięs wędzonych gorącym dymem. Przyprawy użyte podczas peklowania podkreślają tradycyjny charakter i doskonały smak żeberek. Spróbuj jak smakują wędzone żeberka z Podlaskiej wsi.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Nerki wołowe charakteryzują się ciemnoczerwonym kolorem oraz niewielkim przyrostem tłuszczowym. Nerki dostarczają dużych ilości wysokowartościowego białka, witaminę A i witaminy z grupy B. Mają niski poziom tłuszczów i nieznaczne ilości cholesterolu. Wykorzystuje się je do zup, potrawek, gulaszów, konserw, kiełbas, pasztetów i rolad.
Kindziuk wyprodukowany z grubo-rozdrobnionego mięsa wieprzowego dojrzewającego z dodatkiem przypraw naturalnych, długo suszony. Kindziuk jak prawie wszystkie suszone i podsuszane wędliny można długo przechować. Poznaj swojski smak turosieńskiego kindziuka typowy dla wędlin dojrzewających i suszonych
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Kiełbasa z sarny to wyśmienity produkt, który łączy w sobie naturalne smaki dziczyzny z delikatnością wieprzowiny. Średnio rozdrobniona i starannie wędzona kiełbasa wyróżnia się wyrazistym, a jednocześnie subtelnym smakiem, charakterystycznym dla mięsa z sarny. Ręczny proces produkcji z użyciem naturalnych przypraw sprawia, że każda porcja tej kiełbasy to autentyczny smak dzikiej natury. Kiełbasa z sarny doskonale nadaje się zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu, oferując wyjątkowe doznania smakowe. Idealna na grilla, do kanapek, czy jako dodatek do tradycyjnych polskich potraw.
Comments (2)
Grade
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO