Polędwica wołowa "J"

Polędwica wołowa "J"

121

Polędwica wołowa, doskonałe mięso szczególnie polecane do przygotowania wykwintnych steków. Smakuje wyśmienicie również po ugotowaniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwica to najlepszy kulinarnie element wołowy. Sklep mięsny super-stek Poleca.

UWAGA! Ze względu na bardzo wysoką wartość kulinarną polędwicy wołowej, nie sprzedajemy jej na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży od 2-3kg

110,00 zł brutto

110,00 zł za kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Bydło, z którego wykrawana jest nasza polędwica wołowa pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu jest tak soczysta i delikatna.

Polędwica wołowa, doskonałe mięso szczególnie polecane do przygotowania wykwintnych steków. Polędwica wołowa smakuje wyśmienicie również po ugotowaniu lub podduszeniu z warzywami, szczególnie w połączeniu z papryką.  Polędwica to najlepszy kulinarnie element wołowy. Sklep super-stek poleca.

UWAGA! Ze względu na bardzo wysoką wartość kulinarną polędwicy wołowej, nie sprzedajemy jej na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży od 2 kg do 3 kg

Opinie

Oceń i napisz opinię

Polędwica wołowa "J"

Polędwica wołowa "J"

Polędwica wołowa, doskonałe mięso szczególnie polecane do przygotowania wykwintnych steków. Smakuje wyśmienicie również po ugotowaniu lub podduszeniu z warzywami. Polędwica to najlepszy kulinarnie element wołowy. Sklep mięsny super-stek Poleca.

UWAGA! Ze względu na bardzo wysoką wartość kulinarną polędwicy wołowej, nie sprzedajemy jej na części - jedynie w całości. Jeden kawałek waży od 2-3kg

Akcesoria

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg). Zostało to uwzględnione w kalkulatorze obok- podczas dodawania produktu do koszyka.

25,00 zł

Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek tuszy wołowej zaraz po polędwicy wołowej. Zwarte, soczyste i jednocześnie delikatne mięso, doskonałe do smażenia i pieczenia. Rostbef to polecane mięso na steki.

43,70 zł

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych. 

43,90 zł

Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się na steki wołowe oraz pieczeń. Przerosty tłuszczu, które są charakterystyczne dla antrykotu nadają mu niebywały, soczysty smak.

26,50 zł

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: