Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B.
Wysoka jakość
Doskonałe kości na wywar z kolagenem. Polecam.
Kości cielęce
Jestem zadowolona, ponieważ kości tak jak prosiłam były pocięte z widocznym szpikiem, jak najbardziej polecam również obsługę
Podziekowanie
Jestem miłe zaskoczona dostawa kości cielęcych próżniowo zapakowane wyselekcjonowane o takie jakie prosiłam oby więcej takich dostawców
Czy może być coś lepszego od soczystej golonki okrytej chrupiącą skórką? Gicz cielęca to bardzo delikatne i kruche mięso, które prawie w ogóle nie zawiera tłuszczu. Obecnie w polskiej tradycji jest uważana za wielki przysmak kulinarny. UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość...
Szynka cielęca to świetny pomysł na wykwintny obiad jak i pieczeń na kanapkę. Możesz ją aromatycznie przyprawić i upiec, bądź udusić i podać z ziemniaczkami i surówką na obiad.
Schab cielęcy to delikatne i kruche mięso, pozbawione włókien o bardzo delikatnym smaku. Ma bardzo niską zawartość tłuszczu, jest lekkostrawny i bogaty w białko, potas, żelazo i witaminy D, B - idealnie nadają się dla osób dbających o linię. Schab jest przepyszny po upieczeniu.
Żeberka cielęce to pewniak w zadowoleniu wszystkich smakoszy! Duszone z warzywami? Pieczone na ostro? W sosie BBQ? A może w sosie słodko-kwaśnym? Mm.. tylko palce lizać! UWAGA! Ze względu na specyfikę danego produktu, nie sprzedajemy go na części -jedynie w całości- zwiększa to jego wartość kulinarną. Jeden kawałek waży ok 2 kg
Mięso peklowane metodą suchą, poprzez...
Ser jest robiony tradycyjną metodą,...
Ekologiczne kadzidełko odtraszajce komary - 5...
Pręga wołowa znakomicie nadaje się na gulasz...
EKOLOGICZNA PRZYPRAWA DO DROBIU Przyprawić drób...
Ser Zagrodowy Bielec z orzechem włoskim dzięki...
Schab krotoszyński wędzony gorącym dymem w...
Drobne mięso wieprzowe oraz kawałki szynki...
EKOLOGICZNA PAPRYKA OSTRA Papryka ostra nadaje...
EKOLOGICZNY KOPEREK Susz młodego koperku...