Kości cielęce

Kości cielęce

Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.

11,50 zł brutto

11,50 zł za kg

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 1,5 kg
  • 2 kg
  • 2,5 kg
  • 3 kg

Więcej informacji

Cielęcina jest wyjątkowo krucha, delikatna, pozbawiona włókien i łagodna w smaku. Jest idealna dla dzieci jak i osób, dbających o linię, ponieważ ma niską zawartość tłuszczu. Jest lekkostrawna, bogata w białko, potas, cynk, żelazo, witaminę D i witaminę B.

Opinie

Oceń 
2020-07-16

Wysoka jakość

Doskonałe kości na wywar z kolagenem. Polecam.

    Oceń 
    2019-11-15

    Kości cielęce

    Jestem zadowolona, ponieważ kości tak jak prosiłam były pocięte z widocznym szpikiem, jak najbardziej polecam również obsługę

    • 1 z 1 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.
    Oceń 
    2019-01-10

    Podziekowanie

    Jestem miłe zaskoczona dostawa kości cielęcych próżniowo zapakowane wyselekcjonowane o takie jakie prosiłam oby więcej takich dostawców

    • 2 z 2 ludzi uznało tą recenzję za pomocną.

    Napisz swoją opinię!

    Oceń i napisz opinię

    Kości cielęce

    Kości cielęce

    Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości lecznicze. Do przygotowania wywaru używamy kawałków mięsa znajdujących się blisko kości, ponieważ są one lekkostrawne oraz kości, które powinny być przecięte, aby szpik mógł się wydobyć – doprawiamy wg uznania. Składniki gotujemy ok. 3 godz. dzięki temu uzyskamy najlepsze właściwości lecznicze.

    Produkty powiązane

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: