Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
(67,20 zł / kg)
Kiełbasa podsuszana – wyprodukowana z chudego mięsa wieprzowego z dodatkiem naturalnych przypraw. Kiełbasa surowa, suszona to swojska i aromatyczna wędlina z nutą z pikanterii, której nadaje jej ostra papryka. Spróbuj tradycyjnej kiełbasy podsuszanej z naszego sklepu mięsnego.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mięso wieprzowe, sól, gorczyca czarna, pieprz naturalny, cukier, papryka ostra, majeranek, ziele angielskie, substancja konserwująca- azotyn sodu (sól peklująca)
Osłonka jadalna - jelita wieprzowe
Do wyprodukowania 100g produktu zużyto 122g mięsa wieprzowego
Wartość energetyczna 1567 KJ / 377kcal
Tłuszcz 29g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12g)
Węglowodany 2,2g (w tym cukry 1g)
Białko 28g
Sól 3g