B139
Element wycięty ze stożkowego końca fileta wołowego. Jego szczupła i delikatna natura sprawia, że idealnie nadaje się do smażenia i grillowania. Pysznie smakuje pokrojone w cienkie plasterki, smażone na gorąco i dodane do tajskiej sałatki. Można podawać z posiekanymi warzywami, liśćmi, posiekaną miętą i kolendrą.
Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Element wycięty ze stożkowego końca fileta wołowego. Jego szczupła i delikatna natura sprawia, że idealnie nadaje się do smażenia i grillowania. Pysznie smakuje pokrojone w cienkie plasterki, smażone na gorąco i dodane do tajskiej sałatki. Można podawać z posiekanymi warzywami, liśćmi, posiekaną miętą i kolendrą. Aby uzyskać pyszny dressing, spróbuj zmieszać sos sojowy, sos rybny, olej sezamowy, sok z limonki, brązowy cukier i kolendrę.
Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg) - Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.
Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek tuszy wołowej zaraz po polędwicy wołowej. Zwarte, soczyste i jednocześnie delikatne mięso, doskonałe do smażenia i pieczenia. Rostbef to polecane mięso na steki. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ligawa to chude mięso, delikatne i soczyste o czerwonym kolorze. Przeznaczone jest przede wszystkim do przygotowywania potraw smażonych, duszonych i pieczonych. Idealnie nada się do roladek czy sztufady. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się na steki wołowe oraz pieczeń. Przerosty tłuszczu, które są charakterystyczne dla antrykotu nadają mu niebywały, soczysty smak. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ogon wołowy - niedoceniany przysmak W naszym...
Boczek peklowany z dodatkiem przypraw...
Ser Koryciński Swojski z czarnuszką to jeden z...
Mięso gulaszowe z sarny to element mięsa dla...
Czy może być coś lepszego od soczystej golonki...
KAPUŚNIAK EKO Specjalnie dobrana kompozycja...
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202...
EKOLOGICZNA BAZYLIA Bazylią przyprawia się sosy...
Pyszna i soczysta wątróbka z kurczaka – łatwa w...
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek...