Włoska mąka do pizzy Polselli Farina 00 BLU 1kg

zł11.00

(zł11.00 / szt)

Tax included
Quantity
Out-of-Stock

Mąka z miękkich ziaren pszenicy typu 00. Polecana do ciasta bezpośredniego, o średnim czasie wyrastania (8-10 godzin). Doskonale nadaje się do przygotowania pizzy neapolitańskiej.

Pochodzenie produktu: Lacjum

Klasyczna mieszanka wyselekcjonowanych gatunków miękkich ziaren pszenicy typu 00. Polecana do ciasta bezpośredniego, o średnim czasie wyrastania (8-10 godzin). Posiada znakomitą odporność na wysoką temperaturę. Idealna do wypieku w piecu opalanym drewnem.

W=270   P/L 0,50

Zawartość białka min: 11,5%.

Wydajność (worek 25 kg): 225 kulek o gramaturze 180 g

Sugestie

Doskonale nadaje się do przygotowania pizzy neapolitańskiej.

3014
New
Comments (1)
Grade

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO