Wytworzony jest wyłącznie z tłuszczu gęsi z wolnego wybiegu co świadczy o jego wysokiej jakości. Niska temp. topnienia oraz wysoki punkt dymienia 200-250'C doskonale sprawdzają się w gastronomii. Smalec wykorzystywany jest jak baza do pieczenia, smażenia i gotowania. Potrawy z dodatkiem smalcu wykazują niepowtarzalny smak i aromat.
ANGUS CHUCK ROLL PREMIUM STEK - Hiszpania - Miguel Vergara
zł45.00
(zł150.00 / kg)
Tax included
Dzięki idealnemu balansowi marmurkowatości, Stek Chuck Roll Angus zachwyca swoją miękkością i soczystością, co czyni go doskonałym wyborem na każdą okazję. Czy to grillowany na otwartym ogniu, pieczony do perfekcji w piekarniku czy delikatnie duszony, ten stek zawsze zachowuje swoją pełnię smaku i teksturę, zapewniając niezapomniane doznania kulinarne.
Customers who bought this product also bought:
Comments (2)
Grade