ANGUS COWBOY PREMIUM STEK - Hiszpania - Miguel Vergara

zł81.00

(zł270.00 / kg)

Tax included
WAGA : 0,3 kg
Quantity
Produkt dostępny

Angus Cowboy stek od Miguel Vergara jest wykrawany z wyselekcjonowanych zwierząt wypasanych na pastwiskach Salamanki i w górach Leónu. W ten sposób uzyskuje się kawałek, w którym doskonale docenić można wszystkie charakterystyczne niuanse rasy Angus: idealny marmurek i miękka tekstura z niezapomnianym aromatem, wielką soczystością w ustach oraz soczystym i pysznym smakiem. Wyróżniony trzema gwiazdkami na prestiżowym Great Taste Awards!

RASA - BLACK ANGUS  /  MIEJSCE HODOWLI - HISZPANIA  /  PRODUCENT - MIGUEL VERGARA

UWAGA! Jeden stek waży ok 800g Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

  PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY

Jeśli nie wiesz, czym jest stek Cowboy, to w zasadzie jest to ribeye z co najmniej 12 centymetrowym, oczyszczonym żebrem. Dodatkowo długa kość jest przycinana w stylu francuskim, oczyszczając ją z mięsa i tłuszczu, w ten sam sposób, w jaki przygotowuje się francuskie racki jagnięce. W rzeczywistości "frenching" to termin, który w języku angielskim określa technikę przycinania kości, nadając jej wygląd uchwytu. Ta technika cięcia nadaje temu stekowi charakterystyczny smak i unikatowy, bardzo uderzający wygląd.

847
New
Comments (1)
Grade

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO