PASTA TAJSKA CZERWONE CURRY BIO 120 g - TERRASANA

zł18.00

(zł18.00 / szt)

Tax included
Quantity
Produkt dostępny

Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili.

Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.

SKŁADNIKI

papryka chili czerwona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, galangal*, sól, nasiona kolendry*, kminek*, skórka z limonki kaffir*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Pojemność 120g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 403 kJ/97 kcal

Tłuszcz: 1,0 g

w tym kwasy nasycone: 0,3 g

Węglowodany: 11 g

w tym cukry: 2,6 g

Błonnik: 12 g

Białko: 4,7 g

Sól: 13,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.

675
New
Comments (1)
Grade

Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO