Firma Agro-Top powstała w 1993 roku jako producent spożywczego smalcu wieprzowego. Zakład produkcyjny firmy mieści się w malowniczej miejscowości Kolonia Gręzówka, na Podlasiu. Pieczołowicie dba o najwyższą jakość wytwarzanych produktów oraz świadczonych usług. Jakość ta zapewniona jest przez dobór starannie wyselekcjonowanego surowca od uznanych i nadzorowanych dostawców oraz przez nakłady inwestycyjne w rozwój technologii. Ponad 20- letnie doświadczenie w zakresie pozyskiwania, wytopu, produkcji i wykorzystania tłuszczów uczyniły z firmy eksperta w swojej dziedzinie. Produkowane przez nich wyroby są ważnymi surowcami dla przemysłu spożywczego, paszowego, petfoodowego oraz chemicznego.
Słonina w majeranku to prawdziwy smak tradycji i esencja polskiego rzemiosła masarskiego. Każdy kawałek tej aromatycznej słoniny jest starannie solony, dzięki czemu zachowuje naturalną kruchość i głęboki smak. Wyselekcjonowana słonina wieprzowa z dodatkiem skórki wzbogacona została nutą majeranku oraz pieprzu naturalnego, co podkreśla jej wyjątkowy aromat. Suszony czosnek dodaje jej charakteru, tworząc niezapomniany, domowy smak. Doskonała jako przystawka na kanapki, do pieczywa lub jako tradycyjny dodatek do dań kuchni polskiej. Przekonaj się o doskonałej jakości swojskich wędlin z super-stek.pl!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Skrzydełka z kurczaka to ulubiony przysmak miłośników drobiu, szczególnie w wersji pieczonej i chrupiącej. Pochodzące z kurczaka nadbiebrzańskiego, są gwarancją najwyższej jakości i naturalnego smaku. Idealne do pieczenia, smażenia czy grillowania, skrzydełka drobiowe szybko staną się hitem na każdym stole. Skrzydełka z piekarnika z chrupiącą skórką i aromatycznymi przyprawami to klasyka, której nie da się oprzeć. Świetnie sprawdzą się zarówno jako danie główne, jak i przekąska na spotkanie z przyjaciółmi. Jak mawiał Gordon Ramsay: „Dobrze przygotowane skrzydełka kurczaka to małe, ale niezwykle smaczne dzieło sztuki kulinarnej!”
Nasz rostbef wołowy to mięso, które zachwyca swoją wyjątkową strukturą i głębokim smakiem. Idealnie nadaje się na pieczeń, którą można podać podczas rodzinnych spotkań. Rostbef najlepiej smakuje pieczony w piekarniku, z prostą przyprawą z soli, pieprzu i rozmarynu. Spróbuj podać go z ziemniakami pieczonymi w ziołach oraz grillowanymi warzywami, tworząc pełne smaku danie. Bądź gotowy na kulinarną ucztę, która oczaruje wszystkich!
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Smalec rekomendowany do smażenia potraw podawanych na zimno i na gorąco, takich jak mięsa. drób, frytki, produkty skrobiowe czy warzywa. Oprócz tradycyjnego przygotowania potraw smalec wieprzowy idealnie sprawdza się jako składnik ciast kruchych, ciast z nadzieniem mięsnym jak również do smażenia pączków i faworków.
Comments (1)
Grade
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO