Mięso wieprzowe kl II pozyskiwane jest z obróbki elementów szynki, łopatki, karkówki. Kulinarnie z przeznaczeniem na gulasz, kiełbasy, itd..
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
(47,25 zł / kg)
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
mięso wieprzowe, skóry wieprzowe, sól, pieprz naturalny, gałka muszkatołowa, kolendra ,czosnek , substancja konserwująca- azotyn sodu (sól peklująca),
Może zawierać śladowe ilości gorczycy
Osłonka niejadalna
Wartość energetyczna 441 KJ / 105 kcal
Tłuszcz 4,3g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4g)
Węglowodany 1,4g (w tym cukry 0,5g)
Białko 15g
Sól 1,9g