![]() | Majeranek EKO 15g | +3,71 zł |
Brak produktów
![]() | Majeranek EKO 15g | +3,71 zł |
![]() | Pieprz czarny ziarno EKO 50g | +9,90 zł |
Pierwsza krzyżowa stanowi część udźca wołowego. Najczęściej przeznaczana jest na pieczenie, na dziko, ale także na sztufady, zrazy i różnego rodzaju potrawy gotowane.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Bydło, z którego wykrawany jest nasz udziec pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.
EKOLOGICZNY MAJERANEK Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.Skład: majeranek 100% Masa netto: 15g
EKOLOGICZNY PIEPRZ CZARNY ZIARNO Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków. Skład: pieprz czarny 100% Masa netto: 50g
PRZYPRAWA DO MIĘSA PIECZONEGO EKO Mięso przyprawić bezpośrednio przed pieczeniem wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub macerować przyprawę połączoną z olejem.Skład: cebula, kminek, papryka słodka i ostra (po 15%), czosnek, gorczyca, pieprz czarny, tymianek, chrzan, kolendra (w różnych proporcjach). Masa netto: 50g
PRZYPRAWA DO WOŁOWINY, BARANINY I DZICZYZNY EKOPrzyprawić wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub użyć jako maceratu z dodatkiem oleju. Tak przygotowane mięso można smażyć, dusić lub piec.
Łopatka trybowana to doskonały materiał na...
Podgardle wieprzowe - polecane do produkcji...
Wołowina na tatar to starannie wyselekcjonowane...
Łata wołowa doskonale nadaje się do potraw...
Chrupiąca ćwiartka z kurczaka o głębokim złotym...
Zupa kolagenowa ma cudowne właściwości...
Wykorzystuje się je do przygotowywania potrawek...
Nasze policzki wołowe są świeże i idealnie...
Udziec z kurczaka bez kości to wygodny i...