Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Mięso o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek jak również klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak pieczonego schabu z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mięso peklowane z dodatkiem przypraw naturalnych, pieczone w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Mięso o jasnoczerwonej barwie, świetne sprawdzi się jako główny składnik wykwintnych przystawek jak również klasycznych kanapek. Poznaj swojski smak pieczonego schabu z wyraźną nutą tradycyjnych przypraw. Dodatkowo charakter mięsa podkreśla przenikający z zewnątrz, wyczuwalny smak i aromat papryki.
Kiełbasa mielonka – drobne mięso wieprzowe...
EKOLOGICZNA KOZIERADKA Kozieradkę stosuje się...
Łój wołowy Gotowanie jest tradycyjnie uważane...
Jest on tworzony na bazie niepasteryzowanego,...
Jedną z najpopularniejszych wariacji tego...
Kiełbasa szynkowa drobiowa to delikatne mięso z...
SOS MIRABELKOWY DO MIĘS EKO Mirabelka to trochę...
Kiełbasa wyprodukowana z grubo-rozdrobnionego...
Szynka łososiowa wędzona zimnym dymem w...
Porterhouse to nic innego jak T-bone stek w...