Smalec Gęsi Premium jest źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, nie zawiera konserwantów i jest w 100% naturalny. Sprawdza się zarówno w tradycyjnej kuchni, jak również w nowoczesnych technologiach kulinarnych. Polecany do smażenia, do potraw i przekąsek serwowanych na zimno i gorąco, takich jak: ryby, owoce morza, warzywa. Do nacierania chudych mięs jak cielęcina czy dziczyzna.
Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:
W podręczniku rytuałów z Dynastii Han (202 p.n.e – 220 n.e) wątróbkę umieszczono pośród Ośmiu Przysmaków. Bogactwem składników odżywczych przewyższa ona inne pokarmy.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Golonka wieprzowa doskonale smakuje po ugotowaniu, szczególnie w kapuście. Golonka to klasyka Polskiej kuchni i ulubione danie większości mężczyzn. Równie dobrze smakuje po upieczeniu. Mniejszą golonkę można również grillować.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Mleko Wiejskie od krów wypasanych na łąkach Kurpi Zielonych wyróżnia się naturalnym smakiem i zapachem. Spełnia najwyższe standardy jakości w Polsce i zawiera bogactwo składników odżywczych: białek serwatkowych i witamin A, D i E. Aby mleko łatwo było ze sobą zabrać, wlaliśmy je do wygodnej butelki z uchwytem. Doskonałe do picia oraz jako niezastąpiony składnik owsianek, koktajli, naleśników czy deserów.
Serca z kurczaka duszone, smażone w gulaszu czy sosie! Każdy sposób będzie dobry na ich przyrządzenie, bo nasze kurczaki są najwyższej jakości bez nastrzykiwania, bez antybiotyków z bezstresowego chowu.
Jedno opakowanie waży ok 0,7 kg
Komentarze (1)
Oceń
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Smalec Gęsi Premium 1kg
Smalec Gęsi Premium jest źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, nie zawiera konserwantów i jest w 100% naturalny. Sprawdza się zarówno w tradycyjnej kuchni, jak również w nowoczesnych technologiach kulinarnych. Polecany do smażenia, do potraw i przekąsek serwowanych na zimno i gorąco, takich jak: ryby, owoce morza, warzywa. Do nacierania chudych mięs jak cielęcina czy dziczyzna.
* Pola wymagane
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO