Dary Natury to firma działająca w branży zielarskiej oraz zdrowej żywności. Położona jest w południowej części województwa podlaskiego, w powiecie siemiatyckim, w małej, ukrytej wśród lasów wiosce Koryciny. Rejon wokół firmy charakteryzuje się wyjątkową lesistością oraz zróżnicowaniem terenu. Warunki te sprzyjają występowaniu dużej ilości roślin, które są zbierane jako surowiec zielarski. W tej okolicy od wielu pokoleń istnieje również tradycja zbierania roślin zielarskich ze stanu naturalnego. Obok surowców zebranych ze stanu naturalnego wykorzystujemy również plony pozyskane z upraw w gospodarstwach ekologicznych.
Nasze ogony wołowe to doskonały wybór dla miłośników głębokiego, intensywnego smaku. Ogon wołowy idealnie nadaje się do długiego duszenia, co pozwala wydobyć pełnię smaku z mięsa i kości. Spróbuj przygotować go w tradycyjny sposób, dusząc z warzywami, czerwonym winem i przyprawami, aby uzyskać aromatyczne danie. Upewnij się, że masz pod ręką dodatkowy chleb, aby wytrzeć pyszny sos! Trzymaj serwetki w pobliżu, ponieważ mogą się zabrudzić.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Boczek pieczony to prawdziwa uczta dla podniebienia. Boczek peklowany z dodatkiem naturalnych przypraw, takich jak czosnek, majeranek, liść laurowy, oraz ziele angielskie, jest pieczony w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Dzięki temu zyskuje niepowtarzalny smak i aromat. Swojski charakter boczku podkreśla wyczuwalny smak papryki. Nasz pieczony boczek to doskonały wybór dla miłośników tradycyjnych, polskich smaków. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek, sałatek, czy dań głównych. Spróbuj i poczuj różnicę!
Cały kawałek waży ok 1,5 KG
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Dzięki wspaniale dobranym składnikom, ta mieszanka przyprawowa wzbogaca smak potraw z drobiu oraz indyka. Każdemu kurczaczkowi nada przyjemnie złocistego koloru. Twoje potrawy będą wyjątkowe i chrupiące, a przy tym niepowtarzalnie pyszne.
Schab peklowany metodą suchą, poprzez nacieranie, wędzone i pieczone z dodatkiem naturalnych przypraw. Barwa mięsa brunatno-ciemna świadczy o długim procesie pieczenia, co sprawia że schab z komina można długo przechowywać bez utraty walorów smakowych. Charakter mięsa podkreśla swojski smak i aromat wędzonki.
WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE
Comments (1)
Grade
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Are you sure that you want to report this comment?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your comment has been submitted and will be available once approved by a moderator.
Your review cannot be sent
Ta strona wykorzystuje pliki cookies, aby zapewnić Ci najlepsze doświadczenie podczas korzystania z naszej witryny. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności RODO