Kości szpikowe z jelenia to prawdziwy skarb kulinarny! Pełne cennego szpiku kostnego, bogatego w kolagen, zdrowe tłuszcze i minerały, są niezastąpione do przygotowania bulionów, sosów oraz pieczonych przekąsek.
Szpik jelenia wyróżnia się głębokim, lekko słodkawym smakiem, który sprawia, że wywary i zupy zyskują wyjątkową głębię aromatu. Możesz je upiec i podawać z chrupiącym chlebem oraz świeżymi ziołami, tak jak robią to najlepsze restauracje!
Chcesz odkryć ich wyjątkowy smak? Pieczone kości szpikowe z jelenia z solą morską i rozmarynem to doskonała przekąska, którą możesz zaserwować jako elegancki starter. Możesz też użyć ich do wolno gotowanych bulionów, które są doskonałe na odporność i zdrowie stawów.
W staropolskiej kuchni wywary na kościach jelenia były uważane za remedium na wszelkie dolegliwości – teraz możesz odkryć ich zdrowotne właściwości w swoim domu! 🏹✨
PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY
Docelowa waga produktu może różnić się +/- 20%