![]() | Imbir EKO 60g | +9,20 zł |
Brak produktów
![]() | Imbir EKO 60g | +9,20 zł |
![]() | Curry EKO 60g | +6,90 zł |
P238
Kurkuma plastry eko
Jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych.
Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu.
Można dodawać ją do musztardy i sosów.
Skład:
kurkuma plastry* 100%
*produkt rolnictwa ekologicznego
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Dary Natury to firma działająca w branży zielarskiej oraz zdrowej żywności. Położona jest w południowej części województwa podlaskiego, w powiecie siemiatyckim, w małej, ukrytej wśród lasów wiosce Koryciny. Rejon wokół firmy charakteryzuje się wyjątkową lesistością oraz zróżnicowaniem terenu. Warunki te sprzyjają występowaniu dużej ilości roślin, które są zbierane jako surowiec zielarski. W tej okolicy od wielu pokoleń istnieje również tradycja zbierania roślin zielarskich ze stanu naturalnego. Obok surowców zebranych ze stanu naturalnego wykorzystujemy również plony pozyskane z upraw w gospodarstwach ekologicznych.
EKOLOGICZNY IMBIR Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, jajek, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom. Imbir dodaje się do ogórków marynowanych i dyni marynowanej. Skład: imbir 100% Masa netto: 60g
Curry EKO Curry to mieszanina sproszkowanych przypraw, która od tysięcy lat kształtuje smak potraw. Stosuje się ją najczęściej do potraw mięsnych zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, sosów i ryżu. Nadaje im pięknej słonecznej barwy. Skład: kurkuma*, kozieradka*, kminek*, gorczyca biała*, kolendra*, imbir*, koper włoski*, chili**produkt...
Nogi wieprzowe, gotowane doskonale smakują w...
Podudzie z kurczaka w pysznej kukurydzianej...
Karkówka wędzona gorącym dymem w wędzarni...
Dzięki niepowtarzalnemu smakowi oraz...
Żeberka paski wędzone gorącym dymem w wędzarni...
Skrzydełka z kurczaka nadają się do...
EKOLOGICZNY LUBCZYK Przyprawia się nim potrawy...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...
Serca z kurczaka duszone, smażone w gulaszu czy...