![]() | Smalec Gęsi premium 320g | +17,14 zł |
Brak produktów
![]() | Smalec Gęsi premium 320g | +17,14 zł |
![]() | Smalec Myśliwski Premium 200g | +9,05 zł |
![]() | Smalec Bekonowy 200g | +5,62 zł |
![]() | Smalec Staropolski ze skwarkami 200g | +5,71 zł |
553
Smalec Kaczy Premium to produkt szczególnie ceniony przez restauratorów oraz szefów kuchni. Wyrafinowany smak, subtelny aromat jak również odporność na działanie wysokich temperatur sprawia, że smalec kaczy Premium jest idealnym produktem do wielogodzinnej obróbki termicznej bez utraty właściwości smalcu.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Firma Agro-Top powstała w 1993 roku jako producent spożywczego smalcu wieprzowego. Zakład produkcyjny firmy mieści się w malowniczej miejscowości Kolonia Gręzówka, na Podlasiu. Pieczołowicie dba o najwyższą jakość wytwarzanych produktów oraz świadczonych usług. Jakość ta zapewniona jest przez dobór starannie wyselekcjonowanego surowca od uznanych i nadzorowanych dostawców oraz przez nakłady inwestycyjne w rozwój technologii. Ponad 20- letnie doświadczenie w zakresie pozyskiwania, wytopu, produkcji i wykorzystania tłuszczów uczyniły z firmy eksperta w swojej dziedzinie. Produkowane przez nich wyroby są ważnymi surowcami dla przemysłu spożywczego, paszowego, petfoodowego oraz chemicznego.
Wytworzony jest wyłącznie z tłuszczu gęsi z wolnego wybiegu co świadczy o jego wysokiej jakości. Niska temp. topnienia oraz wysoki punkt dymienia 200-250'C doskonale sprawdzają się w gastronomii. Smalec wykorzystywany jest jak baza do pieczenia, smażenia i gotowania. Potrawy z dodatkiem smalcu wykazują niepowtarzalny smak i aromat.
Myśliwski oferuje najlepsze, pochodzące z natury składniki. Jego smak przywoła czasy kultury dworskiej, gdy na polskich stołach królowała dziczyzna i aromaty lasu. Jest to propozycja nie tylko dla miłośników dziczyzny, ale także dla osób poszukujących wyjątkowych przysmaków, wpisujących się w kulinarne dziedzictwo naszego kraju. Produkt 100% naturalny,...
Doskonałej jakości smalec z dużymi kawałkami boczku oraz skwarek wieprzowych. Smarowany na chrupiący chleb, udekorowany ulubionymi dodatkami jak ogórek kiszony lub świeży pomidor, stanowi pożywną i smaczną przekąskę. Smalec Bekonowy po podgrzaniu jest okrasą dla takich potraw jak pierogi, pyzy czy ziemniaki.
Przeznaczony do spożycia w formie nie przetworzonej jako przekąska oraz do smażenia, gotowania i duszenia. Najlepiej smakuje na tradycyjnej kanapce z ogórkiem lub jako okrasa do pierogów.
PRZYPRAWA PROWANSALSKA EKO Przyprawa...
Kaszanka, doskonałe połączenie mięsa i...
Gicz cielęca to wysokiej jakości mięso, jest...
Kiełbasa weselna - wyprodukowana z wysokiej...
Salame Ventricina piccante to typowa regionalna...
Karkówka wędzona gorącym dymem w wędzarni...
SOS SAŁATKOWY STAROPOLSKI EKO W PROSZKU...
Wyprodukowana wyłącznie z wysokiej jakości...
Kiełbasa mielonka – drobne mięso wieprzowe...
Boczek bez żeberek szczególnie walory smakowe...