Ogon polędwicy wołowej

Końcówka polędwicy wołowej, ogon (waga 400 g)

B139

Element wycięty ze stożkowego końca fileta wołowego. Jego szczupła i delikatna natura sprawia, że idealnie nadaje się do smażenia i grillowania. Pysznie smakuje pokrojone w cienkie plasterki, smażone na gorąco i dodane do tajskiej sałatki. Można podawać z posiekanymi warzywami, liśćmi, posiekaną miętą i kolendrą.

Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

36,00 zł brutto

90,00 zł za kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Element wycięty ze stożkowego końca fileta wołowego. Jego szczupła i delikatna natura sprawia, że idealnie nadaje się do smażenia i grillowania. Pysznie smakuje pokrojone w cienkie plasterki, smażone na gorąco i dodane do tajskiej sałatki. Można podawać z posiekanymi warzywami, liśćmi, posiekaną miętą i kolendrą. Aby uzyskać pyszny dressing, spróbuj zmieszać sos sojowy, sos rybny, olej sezamowy, sok z limonki, brązowy cukier i kolendrę.

Opinie

Oceń i napisz opinię

Końcówka polędwicy wołowej, ogon (waga 400 g)

Końcówka polędwicy wołowej, ogon (waga 400 g)

Element wycięty ze stożkowego końca fileta wołowego. Jego szczupła i delikatna natura sprawia, że idealnie nadaje się do smażenia i grillowania. Pysznie smakuje pokrojone w cienkie plasterki, smażone na gorąco i dodane do tajskiej sałatki. Można podawać z posiekanymi warzywami, liśćmi, posiekaną miętą i kolendrą.

Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

Akcesoria

Stek ten wykrawany jest z polędwicy wołowej "J". Tenderloin jest bardzo miękkim i soczystym stekiem. Jest to befsztyk dla bardzo wymagających mięsożerców;-) Sezonowany na mokro minimum 14 dni UWAGA! Jeden stek waży ok 200g (0,2 kg) -  Dodając produkt do koszyka, wskazujesz ilość sztuk.

25,00 zł
Na stanie

Rostbef wołowy to praktycznie najlepszy kawałek tuszy wołowej zaraz po polędwicy wołowej. Zwarte, soczyste i jednocześnie delikatne mięso, doskonałe do smażenia i pieczenia. Rostbef to polecane mięso na steki. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

48,90 zł
Na stanie

Ligawa, zwana również "legawą"  to gatunek mięsa wołowego, stanowiący mięsień utrzymujący kręgosłup w jego części krzyżowej, odpowiednik schabu wieprzowego. Używany do potraw pieczonych i duszonych.  WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

48,00 zł
Na stanie

Antrykot wołowy z kością znakomicie nadaje się na steki wołowe oraz pieczeń. Przerosty tłuszczu, które są charakterystyczne dla antrykotu nadają mu niebywały, soczysty smak. WYBIERZ WAGĘ ORAZ ILOŚĆ - KAŻDY KAWAŁEK ZAMKNIEMY HERMETYCZNIE

26,90 zł
Na stanie

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: