Kark wołowy

Kark wołowy

129

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

25,50 zł brutto

25,50 zł za kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

Więcej informacji

Bydło, z którego wykrawany jest nasz kark wołowy pochodzi wyłącznie od podlaskich rolników i w głównej mierze hodowane jest na wolnym wypasie. Dzięki temu wołowina jest tak soczysta i delikatna.

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

Opinie

Oceń i napisz opinię

Kark wołowy

Kark wołowy

Kark wołowy to element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej. Znakomicie nadaje się do duszenia, lub po zmieleniu na burgery lub spaghetti.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: