Kark wołowy

Kark wołowy

129

Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej.

Przeznaczenie kulinarne: do duszenia, szczególnie polecany do przygotowania gulaszu.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

22,90 zł brutto

22,90 zł za kg

BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI
BEZPIECZNE FORMY PŁATNOŚCI

More info

Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej.

Przeznaczenie kulinarne: do duszenia, szczególnie polecany do przygotowania gulaszu.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

Opinie

Napisz opinię

Kark wołowy

Kark wołowy

Element odcięty z górnej części ćwierćtuszy przedniej.

Przeznaczenie kulinarne: do duszenia, szczególnie polecany do przygotowania gulaszu.

Sprawdź nasz przepis na Boeuf Bourguignon – wołowina po burgundzku

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: